Jari Pahkakangas perusti Pahkakankaan Liikenne Ky:n vuonna 1995, jolloin liikennöinti aloitettiin yhdellä linja-autolla. Määrätietoisella ja ahkeralla työllä yrityksestä on kehittynyt alueellinen vaikuttaja, jolle tunnusomaista on laadukas ja ihmisystävällinen palvelu.

Vuonna 2013 yritys laajeni entisestään, kun seuraava sukupolvi, Johanna ja Jani Pahkakangas, ottivat vetovastuuta yrityksen kehittämisestä. Toiminta laajeni tuolloin Seinäjoelle, jossa yrityksen pääsääntöisenä työtehtävänä on Seinäjoen kaupungin tarjoaman Seili- ja Nopsa -palveluliikennöinnin järjestäminen sekä tilausajoja. Johanna vastaa pääasiassa Seinäjoen toiminnasta.

2016 aloitettiin Seinäjoki - Vaasan lentoasema - Seinäjoki lentoasemaliikenne. Kurikassa aloitettiin palveluliikenteen tuottaminen vuonna 2018. Monipuolisia kuljetuspalveluita tuotetaan laajasti Seinäjoella ja lähikunnissa. 

Yritystä kehitetään edelleen huomioiden eri asiakasryhmien erityistarpeet sekä nykyaikaisen kaluston myötä myös ympäristöystävällisyys. Yritys työllistää 12 työntekijää omistajien lisäksi.